top of page
img-guia-alimentacion-desktop(5)_web-l.png

ATRASKITE NAUJĄ
SAUSO PAŠARO LINIJĄ

Kas naujo atnaujintoje sauso pašaro linijoje? Ta pati aukšta kokybė, bet nauji

receptai ir skoniai, specialiai sukurta skirtingiems augintinio gyvenimo etapams.

NAUJA, PLATESNĖ LINIJA

IŠKAULINTA MĖSA YRA PAGRINDINIS INGREDIENTAS

Visame naujame sauso pašaro asortimente naudojama iškaulinta mėsa arba žuvis. Tai reiškia, kad jūsų šuo ar katė ėda daugiau, aukštesnės kokybės baltymų ir gali juos geriau suvirškinti.

Baltymai

Kokybė

Lengvai virškinamas

NAUJAS SKONIS: BALTA ŽUVIS

Pristatome naują žuvies skonio pašarą su subalansuotu riebalų kiekiu, kad jūsų šuns ar katės mityba būtų dar įvairesnė ir gardesnė.

Lengvai virškinamas

Ypač gardus

Omega-3 šaltinis

NAUJI RECEPTAI PRITAIKYTI VEISLĖS DYDŽIUI

Išplėtėme šuniukų ir kačiukų produktų asortimentą. Šuniukų liniją, pritaikytą pagal veislės dydį su tinkamais maistiniais elementais ir tikamu granulės dydžiu

Puppy Mini (iki 10 kg)

Puppy Med/Max (nuo 10 kg)

Kitten

NAUJA PREKIŲ ŽENKLO ARCHITEKTŪRA

Dabar galite rinktis iš dar daugiau sausų pašarų rūšių, nauji variantai: be grūdų arba su naudingais grūdais.

Healthy Grain

No Grain

KAIP AUGINTINIO MITYBOJE PEREITI PRIE ATNAUJINTOS LINIJOS?

Šuns ar katės mitybą rekomenduojame keisti palaipsniui - pereinant nuo senojo produkto prie naujo. Šis procesas yra paprastas, trunka 7 dienas ir padeda jūsų augintiniui lengvai prisitaikyti prie naujo pašaro be jokių problemų.

Sumaišykite senąjį produktą su naujuoju, kasdien didindami naujojo produkto kiekį ir mažindami senojo. Šis metodas leidžia virškinimo sistemai palaipsniui prisitaikyti, užtikrinant, kad pokyčiai neturės neigiamo poveikio, o jūsų augintinis galės mėgautis naujais ir patobulintais receptais.

Dirbame atsakingai, tvariai, žvelgdami į ateitį. Štai todėl visos mūsų sauso pašaro pakuotės dabar gaminamos iš medžiagų, kurias galima perdirbti. Tačiau mūsų įsipareigojimas tuo nesibaigia. Jums gali būti įdomu sužinoti apie kitus mūsų tvarius veiksmus.

MŪSŲ ĮSIPAREIGOJIMAS
TVARUMUI

bottom of page